viernes, 4 de abril de 2014

MUSICAL, el començament...


Avui començam a redactar les entrades relaciones amb el Musical. Sí, he dit Musical. Les meues companyes i jo, estem realitzant un Musical, per representar a final de maig/finals de juny, per a nens i nenes d'Educació Infantil, per l'assignatura La Representació Escènica en l'Escola Infantil.


Les entrades aniran explicant poc a poc com va evolucionat el desenvolupament del diàleg i del vestuari. Així doncs, comencen.

Els primers dies de classe, vam començar a redactar de què aniria el musical, és a dir a fer un petit guió principal de la representació. Després de pensar, escriure, esborrar, tornar a escriure...vam acabar decidint la nostra obra: “L'amic inesperat”.


L'amic inesperat” tracta sobre 4 animals que viuen al zoo, el lleó, la zebra, Pitu el micu, l'elefant i la caçadora. Aquestos animals, estan tristos perquè volem tornar a casa, la selva, i així decideixen escapar. Però, al escapar del zoo, es trobaran una sorpresa... una caçadora anirà darrere d'ells...


Després de donar una breu introducció sobre la obra, anem a mostrar el desenvolupament del vestuari.



 
En aquestes fotos, podem veure com la meua companya, na Rocio, i jo, estem fent la màscara de l'elefant. Van inflar un globus i el van forrar de paper de periòdic i cola, per tal de que es quedés dur. Ha estat un treball costós ja que per tal de que quedes dur, vam tenir que posar moltes capes, i les orelles, al ser de cartró es remullaven molt, i ho van tenir que fer en més d'un dia, per tal de que no es estropelles el cartró. Però al final, ha quedat molt bé.
A part de la màscara de l'elefant, també vam començar a fer la de la zebra. Aquesta ens va resultar molt difícil, ja que no acabaven de veure la forma de zebra, i no ens agradava gens. Encara està en procés, però esperen que amb color i detalls, quedi millor. A continuació, os mostro una foto de na Nuria i jo fent el cap de la zebra.
 
 

En aquestos següents dies, a més de la zebra i l'elefant, també vam començar a fer la gorra del guarda, amb la mateixa forma que la de l'elefant, com podem veure a la següent foto, i a més a més, podrem veure com començ a pintar la base de lo que serà la gàbia del zoo.
 

He de dir, que malgrat que les classes de plàstica són molt més costoses, són molt divertides i entretingudes. Podem veure com ens coordinam per treballar moltes coses entre totes, i a més resultat molt gratificant veure com queda el nostre treball després de tants dies de treball.

Ara bé, deixant de banda la part plàstica, anem a introduir un poc la part musical. He de dir, que ja tenim el diàleg i les cançons fetes, però no vaig a desvelar les cançons. Vull que sigui sorpresa. Només avançaré que hi ha 2 tipus de cançons, una inventada a guitarra i dues versionades. La veritat és que com a amant de la música, la part de versionar cançons m'ha agradat molt, ja que he tingut molta confiança amb això

Per avui, ja no hi ha més avanços... En la pròxima entrada, podrem veure vestuari nou, i part del decorat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario